Miljana i Zola pričali i plakali 39 minuta, a posle dirljivih scena svi su čekali da padne poljubac
April 26, 2024

Miljana i Zola pričali i plakali 39 minuta, a posle dirljivih scena svi su čekali da padne poljubac

2 min read

 Ja znam da je tebi cilj da budem agresivna i da budem diskvalifikovana. Taj film nećeš gledati, gledao si ga u Zadruzi 2 – odbrusila je Miljana Zoli kad je on pokušao da je poljubi.

– Šta pričaš?! Kakvi događaji?! Ne fantaziraj, nego dolazi ovamo na slavu! – vikala je Marija na Miljanu.

– Je l’ problem što sam ja tebe zvao da pričamo? Šta sad da uradim? Izvini joj se. Nije u cilju da se ti svađaš sa njom – rekao je Zola.

Neka. Neka ide sva krivica na mene, ja sam muško

– Ti muškarac? Je l’ se ti sprdaš sa mnom? Joj… – smejala se Miljana.

– Da, muškarac kog ti voliš najviše na svetu – rekao joj je Zola, a onda je dodala kako je to prošlo vreme i da ga je “volela” i da se “ljubav skoro ugasila”.

Zola je zatim počeo da plače, a Miljana ga je potom zagrlila i brisala mu suze. Nije joj dugo trebalo da se i ona rasplače, a zatim su pali i emotivni zagrljaji.

Držali su se tako zagrljeni, jecali i plakali neko vreme bez ikakvih reči, a Kulićeva potom nije mogla uopšte da se smiri.

– Smiri se, ‘ajde… E, zbog tih stvari sam ja tebe zavoleo. Zbog tih stvari znam da imaš dušu. Ja znam šta ti misliš, šta ti osećaš… Čemu ponos? Zbog čega u ljubavi imaš ponos? – prekinuo je tišinu Zola.

Na kraju, Miljana je prestala da plače i spustila gard prema Zoli, a u jednom trenutku je izgledalo kao da će se poljubiti. Ipak, do toga nije došlo.

Dok joj je Zola pevao “Maskaru”, Miljana se smeškala i prokomentarisala: “Čudan si ti neki čovek”.

Pogledajte i snimak pomirenja:


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!