Miljana saopštila svima odluku o zadržavanju djeteta, Mariji srce samo što ne prepukne od bola
April 26, 2024

Miljana saopštila svima odluku o zadržavanju djeteta, Mariji srce samo što ne prepukne od bola

2 min read

Sinoć je u Zadrugu ušao Miloš Bojanić, a on je po Miksi jedan od najboljih rijaliti igrača trenutno u Zadruzi i ona smatra da samo on može da je pobijedi u ovoj sezoni.

– Misili mi lutaju, preznojavam se i vruće mi je i hladno. Zbunjena sam, pa presretna, slušam druge šta mi govore o ovoj situaciji. S obzirom na to kako se ponašao sa Majom Marinković, ja tu strast nisam vidjela ni sa mnom. On je rekao njoj da je takve noge imala Jugoslavija, ne bi se ni raspala. Ti uzroci mi daju povoda da razmišljam sutra o posljedicama. Ja njemu želim da vjerujem, a da li ću, vrijeme će pokazati. Znam šta me je povrijedilo, kad sam izašla, bio je presretan, nijednu suzu nije pustio. Kad je gledao naše uspomene, ništa nije pokazao. Vidjeću na osnovu njegovog ponašanja, kada budemo pričali o svemu, dobiću konačnu sliku, jer je to ipak plod naše ljubavi – rekla je Kulićeva i dodala:

– Bila sam blokirana dva mjeseca, na kraju sam otišla kod njega na svoju inicijativu. Zaista bih željela da mu vjerujem, jer ne bih da mi dijete nema porodicu. Znala sam kakva je situacija kada si samohrana majka, ali ja sam željela dijete i rodila ga uz pomoć produkcije. Što se tiče ovoga ja želim Zoli da vjerujem, ali što se tiče djeteta donijeću odluku kada on dođe, jer ovo dijete je plod naše ljubavi i on ima pravo da učestvuje u donošenju odluke – rekla je Miljana, a sve to je slušala Marija vidno zabrinuta.

– Što se tiče moje mame, ona isto mijenja raspoloženja. Ona bi najsretnija da ja budem sretna. Ona ne želi da dijete pati zbog mojih grešaka – rekla je Miljana. 

Ona je istakla da nije sigurna u Zolinu ljubav, kao ni u to da li će zadržati dijete, a Marija je počela da plače kad je slušala svoju kćerku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!