Miljana se vratila u Zadrugu i progovorila o kiretaži: Svi se okupili da čuju šta je bilo vani
April 16, 2024

Miljana se vratila u Zadrugu i progovorila o kiretaži: Svi se okupili da čuju šta je bilo vani

1 min read

Naime, ona je samo dan ranije u jutarnjim časovima otišla navodno u Niš da uradi abortus, a već danas se vratila u rijaliti sa sve novom frizurom i urađenom manikurom. Dočekao ju je dečko Lazar Čolić Zola, koji je bio šokiran kada je ugledao tako brzo. 

– Jel sve ok? – upitao je odmah.

– Kiretaža ne može može da se uradi prije 25. jer imam jak bronhitis. Ginekolog ne smije da rizikuje da mi radi kiretažu zbog anestezije. Mnogo sam plakala i razmišljala sam kod ginekologa da li da uradim ili ne. Međutim, pričala sam sa doktorkom i rekla mi je da nikako nisam smjela da pijem lijekove – objasnila je detaljno Kulićeva.

– Prvi put mi je Bog pomogao i sačuvao Željka, drugi put ne mora da znači da bi tako bilo. Svaki stres u trudnoći je opasan, ipak je ovo rijaliti.

– Želim da idem na poligraf poslije kiretaže, da mi ti postaviš 15 pitanja – rekla je ona iznervirana jer je navodno čula da su zadrugari komentarisali njenu da je trudnoća lažna.

Mnogi sumnjaju u to da je Miljana uopšte trudna i smatraju kako je to dogovor da se skrene pažnja na rijaliti, dok drugi opet misle kako je trudna, ali ne sa Zolom i da je upravo to razlog zašto se odlučila na kiretažu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!