NAĐA PROGOVORILA O NAVODNOJ VEZI MARKA I ANABELE: Znam puno o tome, bolje joj je da me NE DIRA! Luni neće biti DOBRO
February 27, 2024

NAĐA PROGOVORILA O NAVODNOJ VEZI MARKA I ANABELE: Znam puno o tome, bolje joj je da me NE DIRA! Luni neće biti DOBRO

2 min read

Gagi Đogani  je pomenuo sestru Nađu Đogani koja navodno zna istinu o odnosu Anabele Atijas i Marka Miljkovića. Ona se oglasila i rekla  .

Naime, posle burne noći i učestalih svađa, Gagi je zaključio da je Anabela “opsednuta Luninim frajerima, pogotovo Markom” i dodao da nije džaba njegova sestra Nađa postavila pitanje u vezi sa prirodom Anabelinog nekadašnjeg odnosa sa Miljkovićem, čime je aludirao na to da su njih dvoje svojevremeno bili u vezi.

FOTO: PRINTSCREEN

Anabela je odmah ovakve insinuacije demantovala, odmah za njom i Marko, a onda se oglasila Nađa Đogani.

“Znam puno o tome, zna cela nacija.. Zato bi joj bilo bolje da nas ne dira, mi nismo u rijalitiju, a sve nas pominje. Celu porodicu upliće, jako je ružno… Ali, sama pokazuje ko je ona”, rekla je na samom početku razgovora Nađa, koja nije želela da detaljiše od Anabeli i Marku, budući da smatra da to “zna cela nacija”.

FOTO: PRINTSCREEN

U nastavku se osvrnula na Anabelin lik i delo, kao i sinoćnje prozivke na račun njenog obrazovanja.

“Jako mi je žao nje, njenoj bolesti nema leka. Rođena deca je ne poštuju i ne podnose, možete misliti šta je to za jednu majku… Neka prestane da priča gluposti od nemoći. Za njenu informaciju, nisam išla u školu, ali sam najsrećnija majka i sestra, što imam zdravu i srećnu porodicu. To nju boli, što smo složna porodica i uvek je bolelo, zato nas pominje. Gazi preko mrtvih, a njihov je hleb jela. Sram je bilo” zaključila je Nađa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!