“Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš…” Gru je pre samo dve nedelje izgovorio ove reči
March 4, 2024

“Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš…” Gru je pre samo dve nedelje izgovorio ove reči

2 min read

Poznati reper voleo je snoubord, kajting, adrenalin generalno. Upravo o tome pričao je pre svega dve nedelje.

– U snoubord sam zaljubljen od prvog dana kad sam stao na dasku. To je bilo neke ’95, ’96… U to neko vreme sam bio u fazonu da bih menjao pet letovanja za jedno zimovanje. To, izležavanje na plaži… Dosadno, baš dosadno. (smeh) Međutim, onda sam 2005. “otkrio” kajt. Pokušao da vozim kajt, naučio, i od tada mi je to – tu. Ne prođe ni dan da ne pogledam kajt video, neku sliku sa letovanja… – rekao je Gru

– Snoubord, kajt, skakao sam iz aviona…  Pre neki dan sam pričao sa nekim drugarom, on je poznavao nekog tipa koji je doživeo nesreću i poginuo. Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš. Bandži sam probao, veća frka mi je to bilo, od aviona. Kad se penješ, ceo kran se ljulja, imaš osećaj da će da se sruši. Kaže onaj “Na 5 skačeš”. Ja kažem “Majstore, skačem na jedan, samo da odem odavde!” (Smeh) To mi je bio najveći strah – ispričao je Gru pre dve nedelje.

Dalibor Andonov Gru

Dalibor Andonov Gru, Printskrin: Youtube/Bassivity Digital

Gru je poginuo kod Nautičkog kluba “Zemun”, na kajtingu, potvrđeno je za “Telegraf”.

Dalibor Andonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd.

Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova sudbina da peva. Muzikom se počeo baviti odmah nakon srednje škole. Neko je vreme trenirao vaterpolo. U slobodno vreme je voleo da skija i igra košarku.

Sa pesmom “Biću tu” je postao najpopularniji reper 1996. godine.

Gru je iza sebe ostavio dva sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!