“ODBIJA DA JEDE, JEDVA PROGOVARA!” Anastasija nakon gubitka bebe u depresiji, Ceca zabrinuta – zahtijeva od porodice samo jedno
May 5, 2024

“ODBIJA DA JEDE, JEDVA PROGOVARA!” Anastasija nakon gubitka bebe u depresiji, Ceca zabrinuta – zahtijeva od porodice samo jedno

2 min read

Mlada glazbena zvijezda i kći pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, nedavno je doživjela gubitak bebe samo nekoliko tjedana nakon što je objavila da je trudna. Navodno, njezina najbliža obitelj sada nije u stanju izvući je iz depresije. Tužnu vijest objavio je njezin dečko Nemanja Gudelj na Instagramu, moleći javnost da poštuje njihovu privatnost u ovim teškim trenucima. Nemanja je uvijek uz Anastasiju, pokušava je izvući vani u prirodu kako bi razgovarali, ali ona ostaje zatvorena u sobi. Izvor blizak obitelji otkriva da Anastasija sada želi biti u Beogradu s majkom i ostalom rodbinom:

“Anastasija je slomljena otkako je saznala za gubitak bebe. Razumljivo je da se tako osjeća, svi razumiju da joj treba vremena da sve to prihvati i oporavi se, ali gotovo da ne progovara. Nemanja je stalno uz nju, pokušava je odvesti negdje u prirodu kako bi razgovarali, ali ona ne izlazi iz sobe. Povukla se i stalno ponavlja: ‘Kada mogu prvim letom za Beograd’.” Izvor također otkriva da je Anastasiji sada najpotrebnija podrška najbližih:

“Anastasija je već prije trudnoće bila odvojena od obitelji. Sada nitko više ne spominje sve te papirologije koje je morala rješavati kako bi ostala ovdje. Sada joj je sve to nevažno. Želi biti blizu majke, brata i tetke. Veoma je vezana za Veljkovu djecu i stalno govori o tome kako ih želi zagrliti. Gudelju je teško slušati sve to. Stalno ih gleda preko video poziva. Nemanji najviše brine to što Anastasija slabo jede i stalno je tužna, pa je on otkazao mnoge obaveze. I njemu je teško, ali to ne pokazuje. Trudi se biti jak zbog nje i nastoji da što manje informacija dođe u javnost.”

Inače, ova tužna vijest zatekla je sportaša tik pred veliki meč u njegovoj karijeri, finale Europske lige između Seville i Rome. S druge strane, Anastasija je odmah deaktivirala svoj Instagram profil i planira se povući iz javnosti na neko vrijeme.

Novinari su pokušali stupiti u kontakt s Ražnatovićkom povodom ovoga, ali nije odgovarala na pozive.

Ceca iskorištava svaku priliku da objasni Anastasiji da ne treba donositi naglih odluka i da je normalno da se osjeća depresivno. Pokušava je nagovoriti da još ne dolazi u Beograd.

“Ceca i Anastasija su neprestano na video pozivima. Ona traži da joj Ceca pokaže bratiće, razgovara s njima i zove ih da opet dođu u Španjolsku. Ceca govori svojoj kćeri da će se sve riješiti, da se takve stvari događaju i da je normalno osjećati tugu, ali da ne smije dozvoliti da toliko potone i ugrozi vlastito zdravlje jer odbija jesti”, otkrio je izvor za “Republiku”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!