ODMAH IZBACITE: MNOGE ŽENE NOSE JEDNU STVAR U TORBI A PRIVLAČI SIROMAŠTVO
April 26, 2024

ODMAH IZBACITE: MNOGE ŽENE NOSE JEDNU STVAR U TORBI A PRIVLAČI SIROMAŠTVO

2 min read

Kao što pokazuje feng shui, paket i novčanik su kritični za energiju, a prihvaćeno je da hrpa koja se stisne, odnosno ono što u njoj prenesete, može utjecati na vašu energiju i poboljšanje predodređenosti. Istražite svoju vreću, bez obzira radi li se o golemom ili malom torbu, naprtnjaču ili čoporima koji su vezani oko donjeg dijela trbuha. Što je tamo? Feng Shui stručnjaci upozoravaju da se određene stvari nikada ne smiju prenositi u paketu.

Bitno je da postoji čvrsta organizacija. Važno je zbrinuti sve suvišno, s obzirom na to da to uvlači u sebe besmislene pozicije i smetnje u svakodnevnom životu. Suvišne stvari troše energiju i donose bedlam. Izvadite iz vreće sve što vam više nije potrebno i riješite bedlam organiziranjem stvari u odjeljcima. Prihvaćeno je da će vam zahtjev donijeti jednostavniju navigaciju.

Ni na koji način, u obliku ili obliku, ne bi bilo dobro da gotovinu držite raštrkanu po svom paketu, ali je držite samo u novčaniku. Feng Shui implicira da gotovina raspršena u vrećama privlači neimaštinu, nedostatak računa i postavlja energetske blokade na putu poboljšanja. Isto tako, brojne dame prenose stare karte u vrećama, suvišne papire i račune koje držite u svom paketu vraćaju vas u prošlost, izvlače težinu i nedostatak gotovine. To implicira da sa sobom amblematično prenosite stare probleme i besmislene brige, živite prije.

Vreća bi trebala biti čvrsta, besprijekorna – to je pokazatelj veselja i solidnog osiguranja. Besprijekorna vreća donosi slaganje i žele usklađenost, a prihvaćeno je da poslovni paket mora biti čist, sjajan i čvrst. Simbolično se obraća vašem paketu novca. To je slika monetarnog prosperiteta. Feng Shui stručnjaci skreću pažnju na to da paket ne bi trebao biti pretjerano težak, s obzirom na činjenicu da predstavlja stres i težinu. Prihvaćeno je da se vreća ne smije držati na podu, jer je prihvaćeno da izvlači strašna sredstva.

Prema feng shuiju, važno je posvuda i u svim stvarima postaviti organizaciju, urednost, sklad i usklađenost, pa se pobrinite da vaš paket bude čist i usklađen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!