Predviđanje za sljedeću godinu ledi krv u žilama: Baba Vanga vidjela nenaseljenu Evropu, ali i pošast koja će trajati 9 godina
May 19, 2024

Predviđanje za sljedeću godinu ledi krv u žilama: Baba Vanga vidjela nenaseljenu Evropu, ali i pošast koja će trajati 9 godina

1 min read

Priča se da je Vanga prorekla i smrt princeze Dajane, Hitlerov i Staljinov neslavan kraj, napad na trgovinski centar u Njujorku, raspad SSSR-a, datum smrti bugarskog kralja Borisa III, kao i datum sopstvene smrti. A ovako je predvidjela slijed događanja na planeti Zemlji:

2014. godine Vanga je predvidjela patnju čovječanstva od gnojnih čireva, raka kože i drugih bolesti izazvanih hemijskim oružjem.

2020. godine, prema ovoj proročici, Evropa će biti gotovo nenaseljena. Zemlje u razvoju pretvoriće se od eksploatisanih u eksploatatore.

2023. godine, prema njoj, orbita Zemlje neznatno će se promijeniti.

2025. godine Evropa je još slabije naseljena.

2028. Ljudi će poletjeti ka Veneri, a naći će se i novi izvori energije. Za pet godina, odnosno 2033. godine, povećaće se nivo svjetskih okeana, usljed otapanja leda na polovima.

2043. godine, kaže baba Vanga, Evropom će vladati muslimani.

2046. godine “uzgajaće” se svi ljudski organi.

2066. godine tokom napada na muslimanski Rim, SAD će prvi put primijeniti novo klimatsko oružje, usljed čega će doći do naglog zahlađenja.

Baba Vanga predvidjela je i povratak komunizma – 2076. godine.

Predvidjela je i jednu neobičnu bolest koja će se pojaviti 2088. godine starenje u nekoliko sekundi. Bolest, govorila je ona, nestaće već 2097. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!