RAZVODE SE SVETOZAR CVETKOVIĆ (63) I JELENA ĐOKIĆ (44)Od ljeta NE žive zajedno! Evo šta kaže glumac!
April 26, 2024

RAZVODE SE SVETOZAR CVETKOVIĆ (63) I JELENA ĐOKIĆ (44)Od ljeta NE žive zajedno! Evo šta kaže glumac!

2 min read

Svetozar Cvetković (63) i njegova lepša polovina Jelena Đokić (44) se rastaju, saznaje Kurir. Njih nekolicina još nije mjerodavno zatražila zakonsku rastavu na sudu, ali su odlučili da zaustave lokalnu sredinu koju su započeli 2006. Prije Đokića, Cvetković je iza sebe imao brak iz kojeg ima djevojku, dok je dobio dijete i korisnik sa Jelenom. Delegati sedme umjetnosti susreli su se 2000. godine, a vezani su šest godina nakon toga.

Vanredno stanje u braku počelo je tokom pandemije koronarne infekcije, pa su odlučili da se raziđu. Prema izvorima iz glumačkih krugova, Svetozar je sredinom godine lutao sa svojom decom bez svoje lepše polovine, dok je Jelenine komšije na Vračaru već duže vreme nisu videle u blizini.

– Svetozar je divan komšija. Izuzetno ljubazni, topli, mirni i prefinjeni. Ovdje redovno šeta svoje očnjake. Nisam vidio njegovu bolju polovinu mjesecima. Viđao sam je ranije i znala je kako da kontaktira naše komšije. Srce mi je slomljeno kad su se razdvojili – rekao je komšija sa Vračara koji je zatražio pažnju.

Svetozar i Jelena važe za najpristojnije u svom poslu, a pre 16 godina su ušli u trag normalnom oduševljenju. Unatoč tome što se redovno viđaju u gradskim prilikama, oklevaju da razgovaraju o svom privatnom životu.

– Sigurnost treba da bude moja i ljudi koji sa mnom dijele krov nad glavom. Nastavljam sa javnim životom pred publikom i na filmu, ta javnost je dovoljna – rekao je zabavljač na jednom događaju za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!