Uhapšen Milan Milošević: Voditelj nije poštovao propise
April 16, 2024

Uhapšen Milan Milošević: Voditelj nije poštovao propise

2 min read

 Milan je odlučio da za ovu pjesmu snimi spot u Sremskoj Mitrovici odakle je inače. Tamo ga ljudi baš vole i poštuju i bilo im je drago kada su čuli da će da snima baš u tom gradu – otkriva izvor i dodaje:

– Prikupio je potrebne dozvole, snimanje je trajalo dva dana i prvi dan je sve prošlo super, ali drugi dan je bilo pitanje da li će se snimanje završiti. Milan je osmislio da se u jednom trenutku na jednom stepeništu zapali vatrica i da on stoji tu i pjeva dok oko njega sve gori. Međutim, nije bio upućen u to da on stoji tu i pjeva dok oko njega sve gori.

– Međutim, nije bio upućen u to da za tu egzibiciju postoji posebna dozvola. Kada ga je tim koji je radio spot pitao da li ima dozvolu on je rekao da ima, misleći na dozvole koje je dobio za snimanje. Vatra se zapalila on je snimio jedan dio, ali je u tom momentu naišla policijska patrola. Rekli su mu da odmah krene u stanicu sa njima, a ubrzo nakon policije došli su i vatrogasci da gase vatru, iako to nije bio nikakav požar – priča izvor i dodaje:

– Milan je priveden na saslušanje koje je trajalo sat i nešto, moraće da plati kaznu. Nije bio drzak, neke policajce je i poznavao, pa su mu oni objasnili da ne može tek tako da se pali vatra!

– Jesam imao problemčić na snimanju spota, nisam bio upućen u neka pravila, ali dobro, sve smo riješili – rekao je novinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!