MOŽETE LI PREPOZNATI SRPSKU PJEVAČICU: Udata je za muzičara i zajedno nastupaju, ZNATE LI KO JE ONA?
April 26, 2024

MOŽETE LI PREPOZNATI SRPSKU PJEVAČICU: Udata je za muzičara i zajedno nastupaju, ZNATE LI KO JE ONA?

1 min read

Vera Matović karijeru je zajedno sa svojim suprugom, harmonikašem Ratomirom Matovićem, započela davne 1971. godine, a od tada je nizala mnoge hitove.

“Belu boju suza kvasi”, “Hajde da se budimo u dvoje”, “Marko, sunce moje jarko”, samo su neke od pesama koje se već godinama pjevaju, a po kojima prepoznajemo vlasnicu jedne od najskupljih kuća na estradi.

Međutim, Verina pjesma “Miki Milane” osvojila je srca mlađe publike, a jedno vrijeme su je gotovo svi pjevali na “TikTok” platformi.

Iako je godinama prepoznatljiva po svojoj kratko ošišanoj plavoj kosi, na fotografiji s početka karijere Vera ima tamniju kosu i gotovo ne liči na sebe.

Vera Matović godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Pjevačica je jednom prilikom ispričala da joj suprug rijetko kad dijeli komplimente.

– Kakvi da mi kaže ljepotice… To mi u životu nije rekao. Samo je jednom rekao svom kolegi kada me je prvi put sreo: “Slatka mala, nije loša”… E to su bili komentari koje je on tada komentarisao i to mi je prenio taj kolega. Nikad mi nije rekao da sam lijepa, a ne treba ni da mi kaže, jer ja ne volim to poltronisanje, donošenje cvijeća… – rekla je pjevačica za “Grand news”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!