Subotičanka pričala da nije dobro: Rodila bebu pre 2 meseca i ubila se dok joj je muž kupovao tortu
May 19, 2024

Subotičanka pričala da nije dobro: Rodila bebu pre 2 meseca i ubila se dok joj je muž kupovao tortu

2 min read

Subotičanka S. B. (28), koja je sebi oduzela život 9. jula, na svoj rođendan, nešto više od dva meseca nakon što se porodila, biće sahranjena 12. jula na Pravoslavnom groblju u Subotici.

Njeni najmiliji, prijatelji i poznanici zbog velike tragedije, u ogromnom su bolu, neverici i šoku zbog odluke i čina mlade žene. Prema svim dosadašnjim informacijama odluka S. B. je posledica postporođajne depresije.

Poznanici su ispričali da je devojka bila izuzetno mila i draga osoba koju su svi voleli. Bila je u skladnoj vezi i braku i imala je podršku porodice i prijatelja.

depresija. stres, anksioznost, devojka, tuga, nesreca

Mlada mama se žalila da je psihički loše, Foto: Pixabay.com

– Njen suprug je na dan njenog rođendana otišao po tortu. Nažalost, dok je on bio odsutan pucala je sebi iz pištolja u glavu. Njeni prijatelji i muž, koji je obožavao, želeli su da je obraduju i iznenade, da je oraspolože i rođendan učine lepim i veselim druženjem. Hitna pomoć je prevezla u Opštu bolnicu gde su pokušali da je spasu, čak je bila u pripremi i operaciona sala, međutim, preminula je – priča poznanica porodice.

U SKLADNOJ VEZI, TVRDE UPUĆENI

Prema njenim rečima, S. B. je bila u skladnoj vezi sa suprugom još od srednje škole. Oboje su završili Ekonomski fakultet u Subotici i radovali se bračnom životu i prinovi.

– U njoj je bilo toliko lepote i dobrote da je svaki susret sa njom, ali i njenom porodicom bilo iskreno druženje. Koliko znamo, postporođajna depresija je uzela maha. Imala je sasvim sigurno podršku porodice. Niko nije mogao da pretpostavi, barem od nas koji smo je poznavali, da bi mogla to da učini. Duša i srce nam se svima kidaju – kaže Subotičanka koja je poznavala S. B.

Prema pisanju pojedinih medija, mlada žena je odlazila kod lekara, žalila se da joj nije dobro, da je psihički loše.

 Bila je uvek vesela i nasmejana. Bavila se profesionalnim šminkanjem. Jedino se iskreno nadam da će njena porodica smoći snage da zbog deteta nastavi život. Neverovatno je strašno što nas je napustila – kažu Subotičani koji su poznavali S. B.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!