Deca stradala jer nisu imala vezan pojas: Veljko (11) umro na licu mesta, Natalija (8) pala u komu
April 21, 2024

Deca stradala jer nisu imala vezan pojas: Veljko (11) umro na licu mesta, Natalija (8) pala u komu

2 min read

– Naša kuća je zavijena u crno. Molimo se da bar Natalija preživi – jecajući kaže Milica Stojković, baka malog Veljka (11) iz Velike Plane koji je poginuo u utorak popodne na autoputu Beograd-Niš.

Prema sadašnjim rezultatima istrage, Aleksandar Stojković upravljao je automobilom “ford ka” kada je sa unucima krenuo iz Velike Plane na Vlasinu, a niko nije imao vezan pojas. U zaustavnoj traci autoputa stajao je kamion koji je iz još neutvrđenih razloga udario “ford ka”. Od siline udara, iz automobila je izleteo motor.

Usled težine povreda, mali Veljko je preminuo na licu mesta, dok su deda i sestra teško povređeni. Prema poslednjim podacima, devojčica je bila u komi i lekari su joj se borili za život. U domu Stojkovića u Velikoj Plani juče su došli brojni prijatelji i rođaci, kao i kolege iz policijeda dečakovim roditeljima izjave saučešće, ali i da se s njim mole da mala Natalija preživi.

“NE DAO BOG NIKOME OVAKVU TRAGEDIJU”

Stric Duško samo je kratko rekao: “Nemojte ništa da nas pitate. Ne dao bog nikome ovakvu tragediju.”

Prijatelji porodice Stojković u Velikoj Plani posle tragedije su žalili sudbinu malog Veljka i njegovih najbližih.

– Veljko je sa dedom već bio na Vlasini i vratili su se da bi on u utorak išao na pregled kod zubara zbog proteze. Da su znali šta ih čeka, ne bi se ni vraćali – pričaju šokirani prijatelji porodice.

Plan je bio da roditelji u četvrtak ili petak dođu po njih i da zajedno nastave put na more. Veljko će biti sahranjen danas u podne na groblju u Velikoj Plani.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!