Detalji drame u Splitu: Izvadio polni organ kako bi urinirao u klubu, a onda je nožem ubadao ljude
May 24, 2024

Detalji drame u Splitu: Izvadio polni organ kako bi urinirao u klubu, a onda je nožem ubadao ljude

2 min read

Napadač na interventnog policajca u noćnom klubu na Bačvicama Hrvoje Š. (42) izašao je iz zatvora u Šibeniku pre četiri meseca gde je bio na odsluženju kazne za dilovanje amfetamina i razbojništvo.

Ovisnik je o heroinu, a konzumira i spid, što bi moglo da bude objašnjenje za nasilni ispad u sitnim jutarnjim satima u splitskom klubu kada je osim policajca, nožem izbo još tri osobe.

U dosijeu ima evidentirano i da je tokom izdržavanja kazne u šibenskom zatvoru izazvao incident kada je izbio vrata iz drvenog okvira.

U klubu na Bačvicama je navodno oko 3,30 sati izvadio polni organ u nemri da urinira nasred ugostiteljskog objekta, te su tada pokušali da ga izbace.

Hrvoje Š. je u tom trenutku izvadio nož i ubo interventnog policajca koji se tu zatekao u noćnom izlasku i pokušao da ga smiri. Došlo je do verbalnog sukoba pa i napada hladnim oružjem.

Nakon toga u pomoć policajcu priskočili su pripadnik obezbeđenja i šef kluba, koje je takođe pomahnitali muškarac ubo. Nožem je ranio i 23-godišnjeg gosta iz Austrije.

U tom trenutku pobegao je sa mesta događaja, ali je uhapšen tri sata kasnije.

Nakon hapšenja je i dalje bio agresivan, te se se opirao alko-testu i vađenju krvi.

Hrvoje Š. izašao je s izdržavanja kazne zatvora od tri i po godine polovinom marta ove godine. Pre okončanja kazne je prošle godine tražio uslovnu kaznu i ranije puštanje, ali je sudija izvršenja Županijskog suda u Šibeniku odbio zahtev.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!