Veliki godišnji horoskop za 2020.godinu: Ko će pronaći ljubav svog života, koga sreća prati kada su novci u pitanju, i kakvo vas zdravlje očekuje – Page 12
April 26, 2024

Veliki godišnji horoskop za 2020.godinu: Ko će pronaći ljubav svog života, koga sreća prati kada su novci u pitanju, i kakvo vas zdravlje očekuje

14 min read



Ribe

Motivisani ste od samog starta i maksimalno dajete sebe bez obzira da li je reč o poslu ili o privatnim stvarima. Kada nešto želite, to i uzimate, ne pitate za cenu i ne zanima vas kojim sredstvima ćete ostvariti svoje ciljeve. Ali, nikada ne idete protiv svojih principa i moralnih načela, to nikada nećete sebi da dopustite.

Ljubav: Početak godine nije pravo vreme za ozbiljne veze, dajte sebi oduška i uživajte u flertu sa zanimljivim osobama. Ranije ste što pre moguće tražili vezu na dugoročne staze ali tek sada vidite da ste pogrešili. Jedna osoba će vam se naročito dopasti ali nemojte prerano otkrivati svoje emocije, to ostavite  za kasnije kada se budete bolje upoznali.

Posao: Nemojte da se upuštate ni u kakve rizične investicije, ova godina nije pravo vreme za to. Pitanje je koliko su te investicije isplative, a ne smete sebi dopustiti nikakav finansijski dobitak, nemate toliko sredstava na raspolaganju i morate paziti na svaki poslovni korak u svakom periodu ove godine. Kraj godine će pokazati koliko ste sposobni da zaradite.

Zdravlje: Dobro će vam doći promena ishrane i izbacivanje onih namirnica koje vam smetaju. To je trebalo da uradite mnogo ranije, ali nikada nije kasno. U trećem kvartalu je moguća pojava hronične prehlade koja će nadovezati na vašu alergiju. To nikako ne ide u prilog vašem opštem zdravstvenom stanju ali izborićete se lako sa tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!