Veliki godišnji horoskop za 2020.godinu: Ko će pronaći ljubav svog života, koga sreća prati kada su novci u pitanju, i kakvo vas zdravlje očekuje – Page 5
April 26, 2024

Veliki godišnji horoskop za 2020.godinu: Ko će pronaći ljubav svog života, koga sreća prati kada su novci u pitanju, i kakvo vas zdravlje očekuje

14 min read



Lav

Odmah na početku godine čeka vas prijatna saradnja sa mnogim ljudima koji su poštovani u vašoj branši. Nikada ne bi ni sanjali da bi ti ljudi sarađivali sa vama, ali to je samo dokaz da je život nepredvidiv i da nikada ne znate šta vam donosi. Sa druge strane, imate poteškoća da nađete zajednički jezik sa dosadašnjim saradnicima. Kao da vas nešto koči i kao da ne umete da iskažete u čemu je problem. Kao da ne govorite istim jezikom sa svojim poslovnim partnerima. Ipak, to će trajati samo jedan kraći period.

Ljubav: Nije vam ljubav na prvom mestu i to je vaša novogodišnja odluka koju ćete poštovati. I sami znate koliko ste već živaca i suza potrošili na ljubav a nikada vam se ni pola nije vratilo. Odlučili ste da stavite svoj ljubavni život u drugi plan i da vidite kako će vam to uticati na svakodnevne obaveze.

Posao: Vaša poslovna karijera trpi samo zato što imate previše nerešenih pitanja na privatnom planu. Jednostavno ne možete da se koncentrišete na posao onoliko koliko bi trebalo, svesni ste toga ali ne možete da idete protiv svog srca i protiv svojih moralnih načela.

Zdravlje: Pazite se osoba koji su poznati kao kliconoše, oni retko kada oboljevaju a vrlo lako i vrlo brzo zaraze sve one koji su u njihovoj blizini. U drugom delu godine ćete imati priliku da ojačate svoj imunitet na jedan potpuno prirodan i zdrav način.

Za sljedeći horoskopski znak pređite na sljedeću stranicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!