Veliki godišnji horoskop za 2020.godinu: Ko će pronaći ljubav svog života, koga sreća prati kada su novci u pitanju, i kakvo vas zdravlje očekuje – Page 7
April 26, 2024

Veliki godišnji horoskop za 2020.godinu: Ko će pronaći ljubav svog života, koga sreća prati kada su novci u pitanju, i kakvo vas zdravlje očekuje

14 min read



Vaga

Ako ste želeli da steknete poslovno usavršavanje, ova godina je prava prilika za to. Sredinom godine će vas neki birokratski problemi dovesti u nepovoljnu situaciju, ali ćete uz par telefonskih poziva uspeti sve da rešite u vrlo kratkom roku. Sada nije pravo vreme ni za kakve rizične investicije, nemojte da padnete na priču poznanika koji tvrde da su zaradili ogromne pare ulažući novac u neke nestabilne finansijske transakcije.

Ljubav: Neki novi vetrovi dovešće vas u neke nove ljubavne frontove. Bitke se vode da bi se pobede izvojevale, ali vi vodite bitku samo da dokažete neke svoje principe. Ove godine ćete se ipak malo umoriti od toga. Ako planirate zajedničku blisku ili daleku budućnost sa nekim, morate tu osobu upoznati maksimalno moguće. Sa druge strane, ako ste sami, morate se potruditi puno kako bi našli idealnu osobu za vas.

Posao: Još uvek tu ima dosta faktora koji mogu da promene tok vaše karijere ali vi na te faktore ne možete puno da utičete. Ono što možete je da se trudite da se maksimalno zalažete za svoje rezultate, i da budete što je moguće efikasniji. To je ono što će vam dovesti napredak i što će vam napraviti željene rezultate.

Zdravlje: Zdravlje će vas fino služiti tokom cele godine. Biće možda dva ili tri perioda kada će vam imunitet opasti, kada će vam biti potrebno malo dodatnih vitamina i minerala, zato nemojte da prekinete sa unosom voća i povrća, na dnevnom nivou. Isto tako, smanjite unos nekvalitetnih masti i povećajte fizičku aktivnost.

Za sljedeći horoskopski znak pređite na sljedeću stranicu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!